Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ρέμπτσιουκ (vid)

Στην Αθήνα έφτασε ο 23χρονος Μολδαβός αριστερός μπακ, Όλεγκ Ρέμπτσιουκ, για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού είναι ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ καθώς βρίσκεται στην Αθήνα. Ο 23χρονος Μολδαβός αριστερός μπακ έφτασε στη χώρα μας και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτηση του από τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών και το κόστος της απόκτησης του από την Πάσος Φερέιρα έφτασε τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Πορτογαλία, οι λόγοι που ο Ρέμπτσιουκ διάλεξε Ολυμπιακό και είπε όχι στην Πόρτο ήταν οι εξής:

1. Ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει για βασικό στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ στην Πόρτο θα ήταν πίσω από τον Ζαϊντού που έχει κάνει εξαιρετική πρώτη σεζόν με τους «Δράκους».

2. Στην ελληνική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα από φέτος να πανηγυρίσει τίτλο βοηθώντας την ομάδα του σε αυτή την προσπάθεια, ενώ η Πόρτο θα τον άφηνε στην Πάσος μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα έβλεπε τί θα γινόταν.

3. Το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι γενναιόδωρο, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι. Πολύ μεγαλύτερο απ' όσα έπαιρνε στην Πάσος και θα έπαιρνε στην Πόρτο.

4-5. Οι προπονητές. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έπεισε από την αρχή για το πόσο τον εμπιστεύεται και τον υπολογίζει. Με τον Κονσεϊσάο ο Ρέμπτσιουκ είχε πειστεί από το πρώτο πέρασμά του στην Πόρτο πως δεν θα είχε σοβαρές πιθανότητες να πάρει πολύ χρόνο. Γενικά δεν είχαν αυτό που λέμε ποδοσφαιρική «χημεία».

Διαβάστε επίσης:

Όλεγκ Ρέμπτσιουκ: Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σε δράση (vids)

Γι΄αυτό διάλεξε Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Τρίτη και... φαρμακερή με τον αριστερό μπακ από το πορτογαλικό πρωτάθλημα

Ανατροπή: Αρνείται την Πόρτο ο Ρέμπτσιουκ, θέλει Ολυμπιακό!

«Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα