Ο δίαυλος με Μπενφίκα και ο Λισάντρο

Οι επαφές του Ολυμπιακού και του Β. Μαρινάκη με την Μπενφίκα ανοίγουν το δρόμο για την υπόθεση του Λισάντρο Λόπες. Πάντα ανοιχτή γραμμή και με Μολέδο.

Είχαμε αναφερθεί πρόσφατα στη συνεργασία του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, η οποία κρατάει εδώ και χρόνια. Με τα δύο κλαμπ που έχουν βρεθεί αντίπαλοι και στο Τσάμπιονς Λιγκ, να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός έχει από καιρό στο στόχαστρό του τον Λισάντρο Λόπες για τη θέση του στόπερ, με τον Αργεντινό άσο που ανήκει στην Μπενφίκα και είχε ένα αποτυχημένο σύντομο πέρασμα από την Ίντερ, να μη δείχνει ότι έχει σε προτεραιότητα την ελληνική προοπτική. Οι προτάσεις από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα (Τζένοα και Μπέτις) ήταν ελκυστικές, όμως ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω. Κι από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Κριστιάν Λέμα, ο οποίος πάει στην... Μπενφίκα, η υπόθεση Λισάντρο αναζωπυρώθηκε. Έγινε άμεση επικοινωνία με τον παίκτη που ήρθε και στην Ελλάδα ώστε να γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα που αφορούν στον Ολυμπιακό, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ώστε να γίνει τελικά αυτή η μεταγραφή του 28χρονου Αργεντινού, με δανεισμό αρχικά και εν συνεχεία με προοπτική αγοράς του.

Στον Ολυμπιακό είναι πάντοτε σε ανοιχτή γραμμή και με τον Ροντρίγκο Μολέδο που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, με αφορμή τη διακοπή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Είναι μια δύσκολη περίπτωση λόγω Ιντερνασιονάλ αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα. Και δεν πρέπει να ξεγράφουμε το ενδεχόμενο να πάρει ο Ολυμπιακός δύο πολύ δυνατούς ξένους στόπερ εάν βρεθεί τρόπος να πωληθεί ο Μπιορν Ένγκελς, για τον οποίο έχει μπει ξανά δυνατά η Άντερλεχτ έστω κι αν κλείνει από ώρα σε ώρα τον Βράνιες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα