ΠΑΟΚ: Μοναδικός απών ο Μιχάι ενόψει ΑΕΛ

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Ενέα Μιχάι, ο ΠΑΟΚ εγκαινίασε το 2021 με προπόνηση στην Τούμπα ενόψει της κυριακάτικης (3/1) εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα.

Το ξημέρωμα του 2021 βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, να προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (3/1) για τη 14η αγωνιστική της Super League 1.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ, η σημερινή προπόνηση της Πρωτοχρονιάς περιελάμβανε αρχικά συναρμογή, στη συνέχεια ποδοβόλεϊ, ενώ το τελευταίο κομμάτι της δουλειάς αφορούσε εξάσκηση στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

Μοναδικός απών ήταν ο προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό Ενέα Μιχάι, ο οποίος ήταν ο μόνος που μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου ακολούθησε θεραπείες στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Αύριο, Σάββατο (2/1), οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προπονηθούν στις 15:30 στην Τούμπα και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα, ενόψει της μεθαυριανής συνάντησης στο στάδιο Αλκαζάρ, που αρχίζει στις 17:15.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα