ΑΕΛ: Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ ο Ντουρμισάι

Ένας ελαφρύς τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον επιθετικό της ΑΕΛ Φιορίν Ντουρμισάι είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (3/1, 17:15) η ΑΕΛ και "καίγεται" να πάρει βαθμό ή βαθμούς, διότι παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και τα περιθώρια στενεύουν διαρκώς.

Η προετοιμασία των "βυσσινί" για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο προπονητικό τους κέντρο. Προέκυψε, ωστόσο, πρόβλημα με τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος έμεινε εκτός. Ένας ελαφρύς τραυματισμός κράτησε τον επιθετικό της ΑΕΛ εκτός αποστολής και δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Τάτση για την αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί ακόμη να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του νεαρού αμυντικού, του Γρηγορόπουλου, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

Κατά τα άλλα η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Πλατέλλα, Γιουνές, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα