Μανθάτης: Σέντρα ήθελα και... σκόραρα (vid)!

Ο Γιώργος Μανθάτης ερωτηθείς για το εντυπωσιακό γκολ του στον ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό κόντρα στον ΟΦΗ παραδέχθηκε ότι είχε σκοπό να σεντράρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για την ισοφάριση των «καναρινιών» 

Ρεσιτάλ ...ειλικρίνειας από τον Γιώργο Μανθάτη που, αφού συνδύασε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού με γκολ που βοήθησε τη νέα του ομάδα να κερδίσει τον ΟΦΗ (2-1), παραδέχθηκε ότι άλλο ήθελε να κάνει στην φάση της ισοφάρισης που προήλθε από το πόδι του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη φάση του 83', όπου πέτυχε το 1-1, στην κάμερα της ΝΟVA παραδεχόμενος τον παράγοντα τύχη στην κατάληξη της προσπάθειας του.

«Καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε υγεία. Το να ντεμπουτάρεις και να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Ήθελα δυνατή σέντρα, αλλά αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, είναι γκολ. Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για μένα, διότι αγωνιζόμουν Κύπρο», είπε αρχικά, πριν αναφερθεί στην προσωπική του δουλειά:

«Έλυσα το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τρεις μήνες ήμουν χωρίς ομάδα. Έκανα προπονήσεις μόνος μου, δε γινόταν να διατηρηθώ έτσι χωρίς αυτές. Ήρθα σε ομάδα με καλό κλίμα και προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα