Στην Θεσσαλονίκη ο Ιωάννου για να υπογράψει στον Άρη

O 25χρονος Κύπριος αριστερός μπακ, Νικόλας Ιωάννου έφτασε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του στον Άρη.

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Νικόλα Ιωάννου στον Άρη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κύπριος αριστερός μπακ που μπορεί να βοηθήσει και σε ρόλο στόπερ, είχε πει «ναι» εδώ και τρεις μέρες σχετικά με τη μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη, με τη συμφωνία μάλιστα να κάνει λόγο και για οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Ιωάννου που πάτησε το απόγευμα της Πέμπτης (7/1) το πόδι του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από την Φόρεστ στους «κίτρινους».

Ο 25χρονος Κύπριος είχε 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Νότιγχαμ στην Championship και δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που επιθυμούσε τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της Φόρεστ. Για αυτό το λόγο συμφωνήθηκε να πάει δανεικός στον Άρη, να πάρει χρόνο συμμετοχής και... βλέπουμε το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι στην αγγλική ομάδα μετακόμισε στις 25 Σεπτεμβρίου, με τη Νότιγχαμ να βγάζει από τα ταμεία της 500 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει από τον ΑΠΟΕΛ. Επίσης, στα αξιοσημείωτα της καριέρας του είναι το γεγονός ότι έχει περάσει από το μεγάλο «σχολείο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αγωνίστηκε στους μικρούς της αγγλικής ομάδας έως το 2014 και τότε ήταν που εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ, δίνοντάς του την ευκαιρία στα 19 του να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα