ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το τετ α τετ του Μαρτίνς με τον Ρέαμπτσιουκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος από πολύ νωρίς θα… βουτήξει στα βαθιά παίζοντας βασικός στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και ένα από αυτά είναι ο Χοσέ Χολέμπας. Ο έμπειρος μπακ της ομάδας του Πειραιά ήταν εμπύρετος με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη. Έτσι έμεινε στην Αθήνα και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου μπακ του.

Γι' αυτό, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας "έτρεξαν" τη μεταγραφή του αριστερού μπακ και απέκτησαν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ έχει ήδη παίξει βασικός στο ματς με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο 22χρονος αμυντικός θα είναι βασικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στην προπόνηση της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μαζί του. Οι δύο άνδρες τα είπαν ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς με τον Πορτογάλο κόουτς να προετοιμάζει τον ποδοσφαιριστή του για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς εξήγησε την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ του επισήμανε και το πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ρέαμπτσιουκ από την πλευρά του είναι πανέτοιμος να παίξει από την αρχή σε ένα τόσο σημαντικό ματς και με την πίεση να είναι πολύ μεγάλη για το αποτέλεσμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα