Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Έγινε γνωστή από τον Πέδρο Μαρτίνς η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά έχει διαφορά δέκα βαθμών στη βαθμολογία από τους Θεσσαλονικείς και με νίκη απόψε θα έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει κι άλλο η απόσταση που τους χωρίζει.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πανό με υβριστικά συνθήματα στην Τούμπα (pics)

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση σαν να μην υπάρχει η μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τη σημασία αυτής της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς Τζόλη η ενδεκάδα του Πάμπλο Γκαρσία (pic)

Η πίεση και το άγχος είναι στον ΠΑΟΚ και όχι στην πλευρά του Ολυμπιακού. Οι Θεσσαλονικείς είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν το αποτέλεσμα αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ οι πρωταθλητές έχουν τον… αέρα των δέκα βαθμών.

Σε αυτή την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεση του δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Χοσέ Χολέμπας και ο Μπρούμα που έμειναν εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε ενδεκάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς και με στόχο να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς. Ο Σα επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια με τον Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σεμέδο και Μπα θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Στα χαφ ξεκινούν και πάλι οι Καμαρά, Εμβιλά, οι οποίοι είναι σταθερά το δίδυμο του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης επέλεξε τους Βαλμπουενά, Βρουσάι και τον Φορτούνη να παίζει πίσω από τον Ελ Αραμπί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα