Λάρισα: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Γιάννη Τάτση, παρελθόν τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ο τεχνικός της Λάρισας Γιάννης Τάτσης υπέβαλε την παραίτησή του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά δεν έγινε αποδεκτή από τον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών, Αλέξη Κούγια

Ο τεχνικός της Λάρισας, Γάννης Τάτσης υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την οποία δεν έκανε δεκτή ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας. Ωστόσο, η νέα ήττα στο πρωτάθλημα αναμένεται να δρομολογήσει μία σειρά δραστικών αλλαγών στο ρόστερ της ομάδας, καθώς όπως γνωστοποίησαν οι «βυσσινί» στην ανακοίνωσή τους, παρελθόν θα αποτελέσουν άμεσα οι Πλατέλλας, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούγιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί (17/1) αποφάσισαν από κοινού ο Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας. Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούγιτς.

Ειδικά από τους Πλατέλλα και Φιλίπ, o Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Τρούγιτς και Γιουνές, είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα