ΑΕΛ: Η αποστολή για την Τρίπολη

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για την αυριανή (23/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα ο Ακούνια.

Η ΑΕΛ μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα, παίζει ένα ακόμη ματς μακριά από την έδρα της, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρισας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», χωρίς τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο αφού μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα αλλά ακόμη δεν έχει προπονήσει την ομάδα της ΑΕΛ αφού σήμερα (22/1) θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Μάλιστα ο Ιταλός θα μεταβεί απευθείας στην Τρίπολη όπου και θα συναντηθεί με την αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Κώστα Κατσαρά, ο οποίος θα παραμείνει δίπλα στον Ιταλό προπονητή.

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους:

Μπάγιτς, Σουλούκο, Καρανίκα, Ακούνια, Στοΐνοβιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Σπαρβ, Μιχαήλ και Δάκτυλα.

Εκτός σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Νάγκι ενώ επιστρέφουν οι Σπαρβ, Μιχαήλ και Μπάγιτς. Για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Ακούνια, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Εκτός είναι οι Μαξιμένκο, Χουσίνο που επίσης ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες μέρες από την ΠΑΕ ΑΕΛ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα