Στον πάγκο της Βόλφσμπουργκ ο Ζοάο Βίκτορ, που αρέσει στον Ολυμπιακό

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ζοάο Βίκτορ που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, είναι κανονικά στην αποστολή του αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Λεβερκούζεν.

Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει από Δευτέρα (25/1) αν θα κινηθεί τελικά για την απόκτηση εξτρέμ ή όχι. Ίσως και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (27/1). Από την άλλη, όμως, έχει ξεχωρίσει τον Ζοάο Βίκτορ απ’ όλους όσους έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ είναι ό,τι πιο κοντινό στα «θέλω» του Μαρτίνς και σε αυτό που έχει στο μυαλό του για εξτρέμ ο Πορτογάλος τεχνικός. Έναν παίκτη δηλαδή που να είναι μην είναι μόνο παίκτης γραμμής.

Ο Ζοάο Βίκτορ που είναι ένας ταχύτατος ποδοσφαιριστής, παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τους «λύκους», οι οποίοι τον έχουν από το ξεκίνημα της σεζόν ως μία «ρεζέρβα» πολυτελείας.

Στο σημερινό (23/1) εκτός έδρας ματς με την Λεβερκούζεν για την Bundesliga, βρίσκεται στον πάγκο των «λύκων», δείγμα του ότι δεν τον έχουν επισήμως οι Γερμανοί στην «transfer list», ασχέτως αν ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και στον Ολυμπιακό.

Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει, αλλά εμφανίζεται να μην έχει κανένα πρόβλημα και να τον κρατήσει, έτσι ώστε να πορευτεί έως το τέλος της σεζόν, όπως πορεύτηκε από το ξεκίνημα.

Να τον έχει δηλαδή ως μία καλή και αξιόπιστη λύση που θα έρχεται από τον πάγκο. Όπως και να ‘χει, οι όποιες εξελίξεις πάνε από Δευτέρα (25/1), μπαίνοντας δηλαδή στην τελευταία εβδομάδα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα