Ατρόμητος: Δεν παίζουν οι Γιαννιώτης, Γκαλβάο με Ολυμπιακό

Με τις γνωστές απουσίες περιμένει ο Ατρόμητος την Κυριακή (24/1) τον πρωτοπόρο και νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, στο Περιστέρι. Οι «εκλεκτοί» του Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος που στην έδρα του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει κερδίσει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και έχει φέρει ισοπαλία με τον Άρη, σε έναν αγώνα βέβαια που ήταν μπροστά με 2-0 και έπαιζε και με παίκτη παραπάνω, φιλοξενεί την Κυριακή (24/1) τον Ολυμπιακό.

Τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου είναι δύο και γνωστά. Ο λόγος για τους Γκαλβάο, Γιαννιώτη.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάταση στο εξ αναβολής ματς με τη Λαμία στο Περιστέρι και δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ ο Γιαννιώτης είχε τραυματιστεί στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Είχε υποστεί κάκωση ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου και αναμένεται να επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζουν στροφές για να επιστρέψουν και να τεθούν στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι.

Στην αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Ενσικουλού και Οικονομίδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα