Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Κάναντι: «Θα ήταν αλλιώς με παίκτη παραπάνω»-vids

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στάθηκε στη φάση που η ομάδα του ζήτησε κόκκινη κάρτα στον Μπουχαλάκη.

Δεν κατάφερε ο Ατρόμητος να φρενάρει τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, αφού ηττήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" με σκορ 1-0. Ο Νταμίρ Κάναντι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς παραδέχτηκε ότι ήταν στρατηγική του να μείνει η ομάδα του αρκετά πίσω από τη μπάλα και παράλληλα στάθηκε στη φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη στον Μπουχαλάκη.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Το γκολ του Μπρούμα για το 0-1 (vid)

Αναλυτικά ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε:

Για το αν ήταν επιλογή του ίδιου να μείνει στο μισό γήπεδο: Είναι ο Ολυμπιακός, θέλαμε να μην του αφήσουμε χώρους. Θέλαμε να κερδίσουμε κάποιες μονομαχίες, να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια να βγούμε πιο μπροστά. Ήθελα να περάσει λίγο ο χρόνος και μέχρι το 60' στη συνέχεια να προσπαθήσουμε με κάποιες αλλαγές να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι υπήρχαν 1-2 περιπτώσεις που θα μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα και θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι μετά. Πιστεύω ότι με δέκα παίκτες η ομάδα μου θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και να έχει πάρει αποτέλεσμα. Είμαι λίγο απογοητευμένος, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Ο Μαρτίνς για Μπρούμα και Ανδρούτσο

Για το είχε κάτι στο μυαλό του για το τέλος και αν πίστευε ότι θα έπαιρνε αποτέλεσμα: Ναι, πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και περίμενα να γίνει αυτό όπως έγινε σε άλλα παιχνίδια και πίστευα στο αποτέλεσμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα