Άρης: Κανονικά στην προπόνηση ο Μπεναλουάν, στο μεγαλύτερο μέρος ο Ματίγια

Οι απόντες από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη Γιοάν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια συμμετείχαν στην κυριακάτικη (24/1) προπόνηση του Άρη, ενόψει της συνάντησης με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, στην προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/1) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «κίτρινων» είδε με ικανοποίηση τον Γιοάν Μπεναλουάν να συμμετέχει στο πρόγραμμα και τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Υπενθυμίζεται ότι o 33χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός και ο 32χρονος Ισπανός χαφ είχαν μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1) στη Ριζούπολη, καθώς αμφότεροι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης άρχισαν τη δουλειά ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης (26/1, 19:30) με την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στο κυριακάτικο (24/1) πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο (23/1) νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη).

Αύριο Δευτέρα (25/1) το πρόγραμμα για τους «κίτρινους» ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο». Μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα