Δέλλας: «Άδικη η ισοπαλία, αξίζαμε τη νίκη σήμερα» (vid)

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, εκτίμησε ότι η ομάδα του δικαιούταν το τρίποντο στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, η οποία έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ανικανοποίητος από τον ένα βαθμό που πήρε η ομάδα του, καθώς, όπως δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα, θεωρούσε ότι ο Παναιτωλικός άξιζε βάσει της απόδοσής του να έχει πάρει τη νίκη.

«Σήμερα δεν είναι δίκαιη η ισοπαλία. Νομίζω ότι δικαιούμασταν παραπάνω πράγματα από το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, θέλαμε να πλαγιοκοπήσουμε τον Ατρόμητο, ο οποίος γέμισε το κέντρο του, ωστόσο δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα», είπε αρχικά ο Δέλλας και συνέχισε λέγοντας:

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Παρ' όλα αυτά δεν αφήσαμε το ματς, δουλέψαμε αρκετά και η κόκκινη κάρτα μάς βοήθησε να ανοίξουμε το παιχνίδι. Όμως μας έλειψε το καθαρό μυαλό και αυτό είναι αποτέλεσμα της πίεσης που υπάρχει γύρω από την ομάδα. Πάντως έγινε η προσπάθεια και θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δέλλα:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα