Υπάρχει χρόνος για να επιτευχθεί το «deal» Ρασίνγκ - Ολυμπιακού για Λοβέρα

Το «παράθυρο» για μεταγραφές στην Αργεντινή είναι ανοικτό για ακόμα 20 μέρες και κατά συνέπεια υπάρχει χρόνος για να πάρει αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός από την Ρασίνγκ για τον Λοβέρα.

Ο Λοβέρα θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο είναι το «πότε». Η Ρασίνγκ Κλουμπ είναι σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα, με τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση να μην συμφωνεί με την οψιόν αγοράς που ρίχνει στο τραπέζι ο αργεντίνικος σύλλογος.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Ρασίνγκ τον θέλει με δανεισμό για 1,5 χρόνο και για το καλοκαίρι του 2022 να μπει μια οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Λόγοι βιασύνης δεν υπάρχουν πάντως. Η Ρασίνγκ είναι εκείνη που θέλει «εδώ και τώρα» τον παίκτη, οπότε εκείνη είναι που πρέπει να ενοχλήσει ξανά και ξανά τον Ολυμπιακό για να δώσει τα χέρια και να μπει ο Λοβέρα στο αεροπλάνο για την Αργεντινή.

Λοβέρα: Νέα πρόταση της Ρασίνγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό

Περιθώριο υπάρχει. Σχεδόν σε όλο τον κόσμο οι μεταγραφικές περίοδοι ολοκληρώνονται την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Στην Αργεντινή, όμως, επειδή είναι και σε άλλο ημισφαίριο, οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 19 Φεβρουαρίου.

Έχει λοιπόν ένα 20ήμερο μπροστά του ο Ολυμπιακός για να πάρει από την Ρασίνγκ αυτό που θέλει. Εκτός πια κι αν οι Αργεντίνοι επανέλθουν αύριο - μεθαύριο με μία προσφορά που δεν θα μπορέσουν να την αρνηθούν οι Πειραιώτες.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε λοιπόν, είναι ότι αν περάσει η 1η Φεβρουαρίου και ο Λοβέρα εξακολουθεί να είναι στον Ρέντη, δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγει μεσούσης της σεζόν. Στην Αργεντινή το «παράθυρο» θα παραμένει ανοικτό για τρεις εβδομάδες ακόμη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα