Μαρτίνς: Δε γινόταν να παίξουμε καλύτερα σ' αυτό το γήπεδο! (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για σοβαρό παιχνίδι της ομάδας του και δήλωσε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των Χασάν κι Ανδρούτσου

Στο τρίτο... ημίχρονο της νίκης του Ολυμπιακού με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως η ομάδα του έκανε μια σοβαρή εμφάνιση, ενώ πρόσθεσε την ικανοποίησή του τόσο για τον Χασάν, που σκόραρε δύο φορές, όσο και για τον Ανδρούτσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα NOVA:

«Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι σοβαρό, δεν γινόταν να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία και έβαλε γκολ, είναι μια δίκαιη νίκη για εμάς», υπογράμμισε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον Χασάν είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του Χασάν. Ο Ελ Αραμπί είναι εξαιρετικός ωστόσο χρειάζεται ξεκούραση. Ο Χασάν βρέθηκε στη θέση να μας βοηθήσει επειδή ξεκουράζεται ο Ελ Αραμπί, αλλά και λόγω της ποιότητας του και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Όσο για τον Ανδρούτσο; «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση αυτή και βοηθάει σε άμυνα και επίθεση. Νιώθω πολύ καλά καθώς έχω πολλούς παίκτες και λύσεις για δεξιά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα