Ζέτεμπεργκ: «Μίλησα με τον Καρεμπέ για να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό»

Ο Παρ Ζέτεμπεργκ αποκάλυψε τις προθέσεις του να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι μιλάει με τον Κριστιάν Καρεμπέ για ταλέντα της Σουηδίας.

Την πρόθεσή του να δουλέψει στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Παρ Ζέτεμπεργκ, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως μιλάει ήδη με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Σουηδός που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό το 2000-2003 έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές με 12 γκολ και 7 ασίστ, «δέθηκε» με την ομάδα και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του ώστε να αναλάβει κάποιο πόστο.

Ο ίδιος το αποκάλυψε σε podcast που φιλοξενήθηκε λέγοντας: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες. Μάλιστα, έχω ήδη μιλήσει μαζί του για να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια ο Ζέτεμπεργκ, ανέφερε: «Με τον Καρεμπέ έχουμε μιλήσει και για αρκετά ταλέντα από τη Σουηδία, αλλά δεν μπορώ να σας πω ονόματα. Θα ήθελα να δουλέψω στον Ολυμπιακό.

Η Άντερλεχτ βρίσκεται στην καρδιά μου, αλλά και στον Ολυμπιακό έπαιξα για τρία χρόνια και έζησα πολύ ωραίες στιγμές. Η γυναίκα μου και εγώ αγαπήσαμε την Ελλάδα».

Ο Ζέτεμπεργκ να θυμίσουμε πως κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα