Την Πέμπτη (18/2) στο Διαιτητικό της ΕΠΟ το αίτημα της ΑΕΛ για το θέμα της ανάκλησης των δελτίων

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όρισε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου ως την ημέρα που θα εξεταστεί η προσφυγή της ΑΕΛ εναντίον της απόφασης της Ε.Ι.Μ. για την ανάκληση των δελτίων της λίγη ώρα πριν από το ματς με την Λαμία.

Η ΑΕΛ υποστήριξε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/2) για μία «πρώτη νομική δικαίωση» στο θέμα της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών να ανακαλέσει 10 δελτία ποδοσφαιριστών της λίγο πριν από τον αγώνα με την Λαμία. Ένας αγώνας που δεν έγινε τελικά ποτέ και μένει να φανεί στο μέλλον, αν θα δικαιωθεί η θεσσαλική ομάδα και θα διεξαχεί το παιχνίδι.

Ο λόγος που η ΑΕΛ έκανε λόγο για «πρώτη νομική δικαίωση» είχε να κάνει με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στο πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας.

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Πρώτη νομική δικαίωση»

Η ΑΕΛ από την αρχή κάνει λόγο για μία παράνομη απόφαση και για αυτό το λόγο πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στο Διαιτητικό όπου προσέφυγε κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ.

Την προσεχή Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 14.30 λοιπόν, ορίστηκε από το Διαιτητικό της ΕΠΟ να συζητηθεί το αίτημα της ΑΕΛ, με τους Θεσσαλούς να είναι σίγουροι για τη δικαίωσή τους και τη διεξαγωγή τελικά του αγώνα με την Λαμία στην Φθιώτιδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα