Άρης: Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον Ματέο Γκαρσία στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (14/2, 15:00) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αν και τις τελευταίες ημέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής (14/2, 15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από την άλλη εκτός έμεινε ο τραυματίας Χαβιέ Ματίγια αλλά οι τιμωρημένοι, Νικόλας Ιωάννου και Τζέιμς Τζέγκο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (14/02) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Javier Matilla (τραυματίας), James Jeggo και Νικόλας Ιωάννου (τιμωρημένοι), ενώ στον αντίποδα ο Mateo Garcia, που είχε σημαντική βελτίωση, δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα