Παράσχος: «Ζητάω συγνώμη από την οικογένειά μου» (vids)

Ο Γιώργος Παράσχος βραβεύτηκε για τα 902 ματς στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, ως παίκτης και ως προπονητής. Γιατί ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά του εμφανώς συγκινημένος.

Ο Παράσχος συμπλήρωσε 902 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής και προπονητής στη μεγάλη κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Λεωνίδα Μπουτσικάρη αλλά και από τον Έκτορα Μονεμβασιώτη εκ μέρους της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Κασναφέρη, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Ανδρέα Μπέτση.

«Ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική. Πάντα κρατούσα, όταν κάτι που έκανε εντύπωση από τους προπονητές. Η ζωή μου όλη είναι ένα γήπεδο, είτε παίζοντας, είτε ως προπονώντας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για το βραβείο.

Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη να παλεύω με αυτό το άγχος. Έμαθα να ζω με αυτό το άγχος. Δεν έχει καμία σχέση η προπονητική. Θα μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι τα 40. Ζητάω συγνώμη από την οικογένειά μου, γιατί πολλές φορές στο οικογενειακό μου περιβάλλον δεν ήμουν τόσο ήρεμος.

Ξεσπούσα πολλές φορές και ζητά συγνώμη για αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

Το 900άρι του Γιώργου Παράσχου - Το ασύλληπτο ρεκόρ που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό

Για το ματς και τη νίκη της ομάδας του είπε στην κάμερα της NOVA:

«Στο δεύτερο γύρο τρώμε γκολ από στημένες φάσεις. Τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μου είχε η νίκη. Θα μας δώσει μια αυτοπεποίθηση και να παίξουμε πιο απελευθερωμένα. Να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς κανένα άγχος. Πρέπει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που έχουμε εντός έδρας γιατί τους περισσότερους βαθμούς παίρνουμε εκτός».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα