ΑΕΛ - ΑΕΚ: Αναβολή λόγω «Μήδειας»!

Το πυκνό χιόνι που κάλυψε τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, όπως και την πόλη της Λάρισας, οδήγησε το διαιτητή του αγώνα ΑΕΛ - ΑΕΚ, Γκορτσίλα, αφού επιθεώρησε το γήπεδο, στην απόφαση αναβολής της αναμέτρησης, για αύριο (15/02), την ίδια ώρα (17.15)

Περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ (17.15) για την 22η αγωνιστική της Super League οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων κλήθηκαν από το διαιτητή της αναμέτρησης Γκορτσίλα ο οποίος τους είπε ότι επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και τους ενημέρωσε για την μη διεξαγωγή του ματς λόγω ακατάλληλοτητας του αγωνιστικού χώρου.

Αιτία το πυκνό χιόνι που έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του «Αλκαζάρ» (όπως και την υπόλοιπη Λάρισα) κι εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ακολούθως συνέταξε το φύλλο αγώνα, στα αποδυτήρια, παρουσία ανθρώπων των δύο ομάδων.

Οι δύο διαγωνιζόμενες, πληροφορήθηκαν ότι το ματς αναβάλλεται για τη Δευτέρα (15/02) την ίδια ώρα βάσει του ΚΑΠ.

Μάλιστα όπως είπε ενώπιον του διαιτητή, ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ κ. Χριστακοπουλος «με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό να είναι διαθεσιμο»

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, τόνισε ότι: «Εμείς το πρωί στη σύσκεψη ακούσαμε από τον υπεύθυνο του γηπέδου ότι ‘το γήπεδο δεν γινόταν να καθαριστεί ούτε για σήμερα ούτε για αύριο γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ο αγωνιστικός χώρος’. Έτσι φύγαμε από τη σύσκεψη. Στη συνέχεια βγήκε μια ανακοίνωση από τη Λάρισα σύμφωνα με την οποία εγγυάται ότι το γήπεδο αύριο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας. Και το εύλογο ερώτημα που θελουμε να καταθέσουμε και να καταγραφεί είναι ‘’πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο αυτό που δεν έκανε σήμερα;’’ Θελουμε να καταγραφεί αυτό το ερώτημα μας. Η ΑΕΚ και σήμερα ήρθε για να παίξει και φυσικά αύριο επιθυμεί να γίνει ο αγώνας»

Ήδη, πάντως, η ΑΕΚ επέστρεψε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει κι εκεί θα πραγματοποιήσει και προπόνηση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League

Λίγη ώρα αργότερα η διοργανώτρια, στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανακοίνωνε επίσημα την αναβολή της αναμέτρησης.

«Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Ευστάθιου Γκορτσίλα, ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ αναβάλλεται, λόγω του ότι "ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένος από χιόνι ύψους 15-20 εκ.".

Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα