Άρης: Αποστολή χωρίς Ματίγια, Γκάμα αλλά με Σάσα κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (21/2, 19:30, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε αυτή βρίσκεται ο Σάσα. Εκτός οι Ματίγια και Γκάμα.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης για το παιχνίδι της Κυριακής (21/2, 19:30, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή των «κίτρινων».

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος εδώ και καιρό είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα εκτός αποστολής έμεινε και ο Ματίγια που δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έκανε ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις.

Αντίθετα, σε αυτήν συμπεριελήφθη ο Σάσα. Ο Βραζιλιάνος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε τρεις «γεμάτες» και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από τους:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σάντε Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκανέα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα