Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς Καρλίτος και Πούγγουρας

Ο Καρλίτος και ο Πούγγουρας προπονήθηκαν κανονικά εν αντιθέσει με τον Ιωαννίδη που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Έπειτα από το ρεπό της Τρίτης (23/2) οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (28/2, 19:30).

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Καρλίτος και Πούγγουρα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Ιωαννίδης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Καρλίτος και Πούγγουρα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ο Σένκεφελντ ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ. Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ιωαννίδης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στα τελειώματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα