Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παραμένει στα… πιτς με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την αγωνία του για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού

Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει "πληγωθεί" αρκετά με τους τραυματισμούς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του για όλους τους παίκτες. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στις αρχές Φλεβάρη υπέστη θλάση ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, τον οποίο είχε στο μυαλό του ο Πορτογάλος για το πρώτο ματς με την PSV Αϊντχόφεν.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και με τον Ρούμπεν Σεμέδο να μένει εκτός όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Το θέμα είναι πότε θα γυρίσει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και πότε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αβραάμ ούτε για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Επομένως έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα ο έμπειρος στόπερ θα είναι έτοιμος τον Απρίλιο. Θα μπει δηλαδή στα ματς των play offs μετά τη διακοπή που θα γίνει για τις εθνικές ομάδες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα