Δυνατά για Γκάμπριελ ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες έχουν στο στόχαστρο τον Βραζιλιάνο χαφ της Κορίνθιανς, προσπαθώντας να κάνουν μια πολύ σημαντική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει να κλείσει άμεσα τον Πιερ Κουντέ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά τον ανταγωνισμό από άλλες ομάδες πιο ισχυρών πρωταθλημάτων, αλλά είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και για έναν ακόμη μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία οι ερυθρόλευκοι επιχειρούν να αποκτήσουν από την Κορίνθιανς τον δυναμικό αμυντικό μέσο της, τον Γκάμπριελ. Ο 26χρονος άσος είναι βασικό στέλεχος της περσινής πρωταθλήτριας και είναι κλασικό «εξάρι», θέση στην οποία έχει ζητήσει άμεση ενίσχυση ο Μαρτίνς.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να ισχυροποιήσει το κέντρο του με Γκάμπριελ και Κουντέ, με τον Βραζιλιάνο να είναι μια πολύ ακριβή περίπτωση. Η Κορίνθιανς τον είχε αποκτήσει με 7 εκ. ευρώ, ενώ πρόσφατα πούλησε στη Σαχτάρ τον άλλο βασικό χαφ της, τον Μαϊκόν, οπότε θα έχει αντιδράσεις εάν δώσει και τον Γκάμπριελ.

Είναι μια περίπτωση, πάντως, που ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό, ώστε να βάλει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με τρομερές ικανότητες στην αμυντική λειτουργία του παιχνιδιού της ομάδας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα