Ολυμπιακός: Η πίεση του Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ψάχνει το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού για να αλλάξει τη ψυχολογία του και μέχρι τώρα δείχνει ότι αισθάνεται μεγάλη πίεση.

Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, αλλά φέτος δεν έχει μπορέσει μέχρι στιγμής να κάνει όσα έκανε πέρσι. Ο Σέρβος εξτρέμ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λαμία και έφτασε μία ανάσα από το πρώτο του γκολ. Είναι η στιγμή που του έχει περάσει μία πολύ ωραία κάθετη πάσα ο Αχμέντ Χασάν και ο Λάζαρ βγήκε από θέση πλάγια δεξιά απέναντι από τον πορτιέρε της Λαμίας, αλλά αστόχησε.

Τέτοιες φάσεις πέρσι θα τις τελείωνε με επιτυχία ο 23χρονος Σέρβος που φάνηκε ότι έχει παραπάνω πίεση απ' όσο θα έπρεπε. Και ο ίδιος ψάχνει πολύ το γκολ που θα του αλλάξει τη ψυχολογία και θα τον ανεβάσει για τη συνέχεια. Όσο δεν έρχεται αυτό δείχνει να πιέζεται περισσότερο και αυτό πλέον του βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ραντζέλοβιτς, πάντως είναι ένα παιδί που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Πέδρο Μαρτίνς. Θεωρεί ότι είναι ποδοσφαιριστής με τρομερά προσόντα, αλλά φέτος δεν του έχουν βγει τα παιχνίδια. Η τελευταία φορά που σκόραρε ο Σέρβος με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκείνο το γκολ, ωστόσο κατοχυρώθηκε στην περσινή σεζόν και γι' αυτό φέτος δεν έχει κανένα στο ενεργητικό του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα