Παναθηναϊκός: Οι Γάλλοι για τον Μολό

Δημοσιεύματα στη Γαλλία κάνουν αναφορά στον Γιοάν Μολό και στο γεγονός ότι έχει βρει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι άλλαξε και η μοίρα του Γιοάν Μολό. Ο ποδοσφαιριστής καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα και βρήκε ρόλο στους «πράσινους». Ο Ρουμάνος του βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα βάζοντας τον ως δεξιό μπακ κι έχοντας τον βασικό. Στη Γαλλία δεν πέρασε απαρατήρητη αυτή η αλλαγή και γίνεται εκτενή αναφορά στα όσα συμβαίνουν με τον Μολό τονίζοντας ότι ακόμη πρέπει να δείξει πράγματα για να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μπόλονι.

Αναλυτικά τα ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν:

«Μετά από μια σύντομη επιστροφή στη Γαλλία, για να παίξει 6 παιχνίδια με τον Ορλεάν, Ο Γιοάν Μολό επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του έως τώρα έχει αντιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει μέτρια σεζόν. Ο πρώην μέσος μας μπορεί να καυχηθεί ότι έχει παίξει 14 παιχνίδια (σε 25 αγωνιστικές) και στα εννέα ήταν βασικός. Αλλά η επίδοσή του είναι πολύ πιο πλούσια σε κίτρινες κάρτες (5) από ό, τι στο γκολ (κανένα έως τώρα). Χρειάζεται περισσότερα για να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που φαίνεται να του δίνει ο Λάζλο Μπόλονι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα