ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Στάρτζεον

Ο Φάμπιο Στάρτζεον προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Άρη.

Με τον Φάμπιο Στάρτζεον να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΟΦΗ. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου θα είναι λογικά στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής (14/3) θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με μία προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την σημερινή (12/3) προπόνηση της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (14/3, 19:00) με τον Άρη.

Ο Fabio Sturgeon προπονήθηκε κανονικά.

Θεραπεία έκαναν οι Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρνάκης, Adil Nabi και Vahid Selimovic, με τον Ricardo Vaz να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τακτικής και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (13/3), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα