Μάντζιος: «Ο Άρης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων»

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, από τη νίκη επί του ΟΦΗ και την δεύτερη θέση από την οποία θα εκκινήσει η ομάδα του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος από τη νίκη και την δεύτερη θέση από την οποία θα εκκινήσει ο Άρης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είμαστε ικανοποιημένοι για όλα. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις, με εντάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου, αλλά ο τραυματισμός του μας σκιάζει λίγο τη χαρά αυτού του γκολ.

Το τρίποντο το θέλαμε, το αξίζαμε και από εκεί και πέρα η ομάδα είναι δεύτερη στην κανονική διάρκεια, αν δεν κάνω λάθος μετά από 42 χρόνια όπως μου έχουν πει. Είναι μια επιβράβευση αυτό για την καλή ομάδα που έχουμε, η οποία έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα εξελίσσεται. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν στη δεύτερη θέση, έχουμε και τα πλέι οφ. Δικαίως βρίσκεται εκεί η ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Περιμένουμε τα πλέι οφ, θέλουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να μείνουμε εκεί ψηλά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα