ΑΕΛ – Ολυμπιακός 1-3: Κριτική παικτών: Το νέο «παρών» του Ανδρούτσου και η παρουσία του Σα

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ, ενώ ο Σα δεν φέρει ευθύνη στο γκολ της ΑΕΛ.

ΣΑ: Δεν έφερε ευθύνη στο γκολ, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του και έδειχνε, σε σχέση με άλλα ματς, να πατάει καλύτερα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Όχι μόνο για το γκολ του, αλλά και για τις βοήθειες που πρόσφερε ανασταλτικά και επιθετικά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Σχεδόν αλάνθαστος σε όλο το ματς! Ο Ντουρμισάι τα βρήκε δύσκολα απέναντί του, όπως και οι Ακούνια και Μουκάντζο.
ΕΜΒΙΛΑ: Αρκετά καλός ο Γάλλος που κλήθηκε ξανά να παίξει σε ρόλο στόπερ. Μπορεί να δείχνει έξω από τα νερά του στη νέα του θέση, αλλά ήταν πολύ καλός στο Αλκαζάρ

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και κράτησε πολύ καλά τη θέση του. Ίσως να χρειάζεται να παίρνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Σβηστά έβγαλε το ματς ο Κρητικός χαφ, ο οποίος θα μπορούσε να φύγει και με μία ασίστ αν ο Μασούρας ήταν πιο αποτελεσματικός.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Δεν έκανε κάποιο σπουδαίο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν και κακός. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, αλλά του έλειψε η τελική πάσα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Στο… ρελαντί ο Θεσσαλός χαφ, ο οποίος δεν είχε αντίπαλο στο Αλκαζάρ και όποτε έπαιρνε την μπάλα, έκανε ό,τι ήθελε. Σίγουρα δεν έπαιξε σε υψηλές στροφές.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έβγαλε σφυγμό ο Σέρβος, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά ακόμα απέχει από τον Ραντζέλοβιτς που είχαμε θαυμάσει το καλοκαίρι του 2019 με την Κράσνονταρ.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Έδωσε τις μάχες του, όμως, δεν τροφοδοτήθηκε και ιδιαίτερα. Το καλό με τον Βέλγο είναι ότι δεν πρόκειται για έναν στατικό επιθετικό. Βοηθάει πολύ και ανασταλτικά.

ΧΑΣΑΝ: Δίχως να είναι σούπερ, κέρδισε ένα πέναλτι και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Το κακό είναι ότι τραυματίστηκε.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Είχε φάσεις που μπορούσε να τις τελειώσει καλύτερα, είτε με πάσα, είτε με ένα καλύτερο σουτ, αλλά του πιστώνεται και η ασίστ στον Ελ Αραμπί στο τρίτο γκολ.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, είδε το όνομά του για ακόμη μία φορά στον πίνακα των σκόρερ.

ΣΟΥΡΛΗΣ: Πέρασε στο τελευταίο μισάωρο, έτρεξε πολύ, κέρδισε μονομαχίες και θα μπορούσε να σκοράρει. Θέλει περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να βγάλει τον εαυτό του στο χορτάρι.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε προς το τέλος, τραυματίστηκε κιόλας και δεν έχει νόημα να γίνει κάποιο σχόλιο λόγω του λιγοστού χρόνου συμμετοχής του.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Δεν έπαιξε σε υψηλές στροφές. Είχε ένα καλό σουτ, αλλά σίγουρα δεν είχε την «φλόγα» που είχε δείξει σε άλλα παιχνίδια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα