Super League: Το πρόγραμμα των play off και των play out (pics)

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των play off και των play out. Πότε διεξάγονται τα ντέρμπι, πότε ολοκληρώνονται τα μίνι πρωταθλήματα.

Το Σάββατο αρχίζει η διαδικασία των play out και την Κυριακή αυτή των play off. Η Super League έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των δύο εξτρά μίνι πρωταθλημάτων μέσω των οποίων θα "κλειδώσει" ο πρωταθλητής Ελλάδας, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και φυσικά οι ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Στην πρεμιέρα των play off στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό και στις 17:15 ο Ολυμπιακός τον Άρη, ενώ στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όσον αφορά στα play out το Σάββατο 20/3 θα διεξαχθούν και τα τέσσερα παιχνίδια. Στις 15:00 θα γίνει το ματς Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ και στις 17:15 το Βόλος-ΟΦΗ και στις 19:30 τα ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία.

Όσον αφορά στα play off η Super League έχει ορίσει τρεις εμβόλιμες αγωνιστικές. Η μία θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου, η δεύτερη στις 5 Μαΐου και η τρίτη 12 Μαΐου ενώ η αυλαία πέφτει στις 16 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play off

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play out


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα