ΑΕΚ: Το δημοσίευμα για Λουτσέσκου - Ράσταβατς και η απάντηση

Τι αναφέρουν οι Ρουμάνοι που βλέπουν ως υποψήφιους αντικαταστάτες του Μανόλο Χιμένεθ τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το Μίλαν Ράσταβατς και η θέση της ΑΕΚ.

Μεταξύ Ραζβάν Λουτσέσκου και Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα στη Ρουμανία. Το σενάριο θέλει τους κιτρινόμαυρους να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Λουτσέσκου φέρεται να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα και σε αυτή υπάρχει και το όνομα του Μίλαν Ράσταβτς.

Σενάριο, το οποίο στην ΑΕΚ χαρακτηρίζουν «επιστημονικής φαντασίας». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gsp.ro», το θέμα έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει πλέον επιτελικό ρόλο στην Ένωση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης φέρεται να έχει στραφεί σε δύο πρώην προπονητές της Ξάνθης.

Η ΑΕΚ δεν άργησε να πάρει θέση. «Αυτό το σενάριο που γράφτηκε στη Ρουμανία περί ΑΕΚ και Λουτσέσκου αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Όπως δεν ισχύουν και τα σενάρια περί Ράσταβατς. Πρόκειται πολύ απλά περί… παραμυθιών».

Καπνός χωρίς φωτιά συνεπώς, το δημοσίευμα στη Ρουμανία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα