Ατρόμητος: Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/3, 19:30) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play out. 

Δίχως τρεις ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (20/3, 19:30).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Κρίζμαν η αποστολή με Ατρόμητο

Συγκεκριμένα εκτός τέθηκαν οι Τομάσεβιτς (τιμωρημένος), Στρούγγης (διάστρεμμα στον αστράγαλο) και Θεοδωράκης (θεραπεία).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς των playout της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ζάννης, Ενσικουλού, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας και Εντομβόνγι.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Τομάσεβιτς(τιμωρημένος), Στρούγγης(διάστρεμμα στον αστράγαλο) και Θεοδωράκης (θεραπεία). Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό και αναχώρησε για τα Ιωάννινα.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα