Από το «Ελ. Βενιζέλος» έφυγαν αμέσως για Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν για προπόνηση στον Ρέντη αμέσως μετά την άφιξη τους στην Αθήνα από το Λονδίνο.

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τρέχουν με ξέφρενο ρυθμό και για αυτό το λόγο, μόλις έφτασε η αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος» από το Λονδίνο το απόγευμα της Παρασκευής (19/3), δεν υπήρχε καιρός για χάσιμο.

Οι παίκτες των Πειραιωτών έφυγαν κατευθείαν για τον Ρέντη, προκειμένου να κάνουν τα προγράμματά τους. Μπροστά τους έχουν το παιχνίδι της Κυριακής (21/3, 17.15) με τον Άρη και ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να τους δώσει ρεπό.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο «Emirates» έκαναν ατομικά προγράμματα και οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ολυμπιακός πάντως θα πάει στην πρεμιέρα των play off δίχως να κάνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του κανονική προπόνηση. Και το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/3) προβλέπει αποθεραπεία για όλους όσους έπαιξαν στον επαναληπτικό με την Άρσεναλ.

Η κόπωση είναι μεγάλη και είναι λογικό να γίνει μία διαφορετικού τύπου διαχείριση, έτσι ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω προβλήματα.

Άλλωστε, ο Μαρτίνς έχει ένα σωρό «πονοκεφάλους» να διαχειριστεί στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων. Ξέχωρα από τους διεθνείς που θα χάσει το επόμενο δεκαήμερο, περιμένει τους Χασάν και Βαλμπουενά να μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμοι αμέσως μετά τη διακοπή.

Επίσης, περιμένει και τον Ρούμπεν Σεμέδο να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στο γόνατο. Ο Πορτογάλος δεν πονάει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και έτοιμος. Ο ίδιος το παλεύει να προλάβει ακόμα και το ματς της Κυριακής (21/3) με τον Άρη, αλλά η τελική απόφαση ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο ιατρικό και τεχνικό τιμ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα