Παναθηναϊκός: Η αποστολή με ΠΑΟΚ

Γνωστή έκανε ο Παναθηναϊκός την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (4/4, 15:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης γνωστοποίησε την αποστολή των «πράσινων». Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στα play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (4/4, 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και ατομικό ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα