ΑΕΚ: Η αποστολή κόντρα στον Άρη, ρήξη συνδέσμων ο Νταντσένκο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (11/4, 15:00), ενώ ενημέρωσε πως ο Όλεγκ Νταντσένκο έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων.

Έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι η ΑΕΚ την Κυριακή (11/4, 15:00) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play off.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει μεταξύ άλλων και ο Όλεγκ Νταντσένκο καθώς έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού. Ο Ουκρανός μπακ συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί.

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Γιάννης Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (15.00) αγώνα με τον Άρη, για την 3η αγωνιστική των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα