Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τον Μπα-vid

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι η πρώτη και αναγκαστική αλλαγή που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόβλημα προέκυψε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό με τον Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικό αμυντικός στο 35' προσπάθησε να σταματήσει τον Χατζηγιοβάνη και αφού του πήρε τη μπάλα αμέσως έπιασε τη μέση του και έπεσε στο έδαφος.

Ο Αφρικανός χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του και έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος.

Ο Μπα σηκώθηκε, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει καλά και ήταν ολοφάνερο ότι τον πονούσε αρκετά η μέση του. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση ο Μπα δεν έπαιξε με την Άρσεναλ.

Στο 36' ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε τη θέση του στον Αχμέντ Χασάν, αφού πλέον δεν μπορούσε να βγάλει το υπόλοιπο του αγώνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα