ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0: Καμαρά: «Ψηλά το κεφάλι»

Ο Μαντί Καμαρά αναφέρθηκε στην ανάγκη να αφήσει άμεσα πίσω του ο Ολυμπιακός το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι την προσπάθειά του

Ρεαλιστής ο Μαντί Καμαρά δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα στην Τούμπα και αναφέρθηκε στην ανάγκη να κοιτάξει ο Ολυμπιακός μπροστά, αφήνοντας πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «O ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία μας και έβαλε ένα γκολ, ενώ εμείς δεν αντιδράσαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά, ξεχνώντας τι συνέβη σήμερα».

Για το αν έφταιξαν οι απουσίες: «Δεν νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο οι απουσίες, γιατί είχαμε παίκτες που παίζουν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, εκτός από τον Αβραάμ. Όλοι οι υπόλοιποι παίζουν συνεχώς. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε σήμερα, να το αφήσουμε πίσω και σύντομα να επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και κυρίως θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο».

Για τα πολλά ματς για δύο σερί σεζόν και το Κόπα Άφρικα που έχει σε μερικούς μήνες: «Το Κόπα Άφρικα είναι μακριά. Θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε έως τότε. Είμαι στην ίδια κατάσταση όπως όλοι οι παίκτες. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να προσφέρω στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα