Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα...(highlights)

Μέσα σε επτά λεπτά στο β' μέρος γράφτηκε η ιστορία του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη, που αναδείχθηκαν δικαίως ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Αμφίρροπο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη να μένουν δικαίως στο ισόπαλο 1-1.

Παρότι έχει... ξεμείνει προ πολλού από βαθμολογικό κίνητρο, ο Αστέρας στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία από πλευράς Άρη καταγράφηκε μόλις στο 68ο λεπτό (!), όταν ο Τσιφτσής έσωσε το σουτ του Μπρούνο Γκάμα.

Παρ' όλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι στο 74' με τον Μαντσίνι ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά-«τρύπα» του Μπρούνο Γκάμα, όμως η άμυνα των «κιτρίνων» προδόθηκε για άλλη μια φορά στο 81', όταν ο Ρόουζ άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (έπεσε με προβολή μαζί με τον Μπαράλες) για το τελικό σκορ.

Έστω και με το «Χ» ο Άρης έπιασε τον ΠΑΟΚ (ο οποίος νωρίτερα είχε μείνει στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα) στη δεύτερη θέση με 58 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθειά του προκειμένου να τερματίσει αυτός στο δεύτερο... σκαλί της κατάταξης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 1-1

Σκόρερ: 81' αυτ. Ρόουζ - 74' Μαντσίνι

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: 35’ Χριστόπουλος, 90’+3’ Πασαλίδης – 59’ Σούντγκρεν, 65’ Δεληζήσης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Κώτσιρας Σουάρεθ (39’ λ. τρ. Πασαλίδης) Χριστόπουλος Άλβαρες – Μουνάφο Βαλιέντε (60’ Ιγκλέσιας) – Τιλίκα (90’ Κρέσπι) Σίτο (61’ Αλί Μπαμπά) Ριέρα (61’ Γκόμεζ) – Μπαράλες.

ΑΡΗΣ (Γιώργος Χωριανόπουλος): Κουέστα – Σούντγκρεν Γκάνεα Δεληζήσης Ρόουζ – Σάσα Ματίγια (63’ Τζέγκο) – Μαντσίνι Ματέο Γκαρσία (63’ Σάντε Σίλβα) Μπρούνο Γκάμα (89’ Μπερτόλιο) – Μάνος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα