Ανδρούτσος: «Σοβαροί κόντρα στον ΠΑΟΚ, μας έχει λείψει ο κόσμος»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αλλά και στη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος. 

Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 19:30 ο Ολυμπιακός για την ένατη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.

Ο Θανάσης Ανδρούτσιος μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη φιέστα που θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη φιέστα: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί για να νικήσουμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος μας και στον τελικό του Κυπέλλου και θέλουμε τη νίκη για να γιορτάσουμε τη φιέστα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και αν συνδέεται με το σημερινό ματς: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αλλά με τον ίδιο αντίπαλο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί, είναι ένα παιχνίδι που θα το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν».

Για το ενδεχόμενο η προετοιμασία να ξεκινήσει λίγο πιο μετά: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Προσαρμοζόμαστε σε κάθε γεγονός που θα συμβεί. Σίγουρα θα είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε λίγες μέρες αργότερα γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω ξεκούραση, πιο πολύ στο μυαλό και όχι σωματική, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε άλλη μία δύσκολη χρονιά».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στην «εικονική» φιέστα: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, κάτι μαγικό. Σίγουρα μας έχει λείψει ο κόσμος θα νιώσουμε κάτι που έχουμε τόσο καιρό να νιώσουμε. Έστω και έτσι θα είναι κοντά μας και εμείς μαζί τους».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα