Άρης: Χωρίς τρεις η αποστολή με ΑΕΚ

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός τέθηκαν οι ανέτοιμοι Ιωάννου, Μήτρογλου και Κάτσε. 

Ο Άρης ολοκληρώνει την Κυριακή (16/5, 19:30) τις υποχρεώσεις του στα φετινά play off απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αγώνας είναι σημαντικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς σε περίπτωση ήττας θα τερματίσει τέταρτη στη βαθμολογία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας χωρίς να υπολογίζει τους ανέτοιμους Ιωάννου, Μήτρογλου και Κάτσε.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής (τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (16/05) στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα