ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Νιόπλιας: «Ξέρω γιατί ήρθε το 2-2» (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι ξέρει τους λόγους για τους οποίους ήρθε αυτό το 2-2.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο με την ομάδα της Κρήτης να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία. Ο Νίκος Νιόπλιας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ και μετά το 2-2 με τον Παναιτωλικό τόνισε ότι ξέρει γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και θα το χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι.

Αναλυτικά ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε:

Για τη σωτηρία της ομάδας: Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε ένα δύσκολο εγχείρημα. Ευτυχώς και τελειώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Για πολλούς λόγους ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Λόγους που τους γνωρίζω και θα τους χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι.

Για τις αλλαγές: Είχαμε σκεφτεί και αποφασίσει να δώσουμε χρόνο σε αρκετά παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ.

Για τον Μίλτο Ανδρεανίδη: Πολύ δύσκολη μέρα για εμάς. Τι να πω γι' αυτόν σχεδόν ήρθαμε μαζί. Παιδί γελαστό, που δεν παρεξηγιόταν ποτέ. Ήταν τόσο καλό παιδί. Ταλαιπωρήθηκε από την καρδιά του και τελικά προδόθηκε από αυτήν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα