Βόλος: Έκλεισε Κόντνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες

Τους Μάτιτς Κότνικ, Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες έκλεισε ο Βόλος ενόψει της νέας σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» στο TRT και αποκάλυψε ότι ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο 32χρονος Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Εκτός αυτού, όμως έκανε γνωστές και τρεις κλεισμένες μεταγραφές.

Η πρώτη είναι αυτή του Μάτιτς Κότνικ. Ο 30χρονος Σλοβένος πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου την φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Μπρέσια, πραγματοποιώντας μία συμμετοχή.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον 30χρονο Ολλανδό επιθετικό, Τομ Φαν Βέερτ, από την δανέζικη Άαλμποργκ. Πρόκειται ουσιαστικά για τον αντι-Δουβίκα. Την φετινή σεζόν μέτρησε 32 εμφανίσεις. 6 γκολ και 5 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντεν Μπος, Εξέλσιορ και Χρόνινχεν.

Η τελευταία κίνηση του Βόλου που αποκάλυψε ο Μπέος είναι αυτή του 22χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Πάολο Φερνάντες. Ο νεαρός Ίβηρας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καστεγιόν και πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ και στον άξονα. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε περάσει από τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Βόλου τόνισε πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί με δυναμικό τρόπο ενόψει της επόμενης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε σε πρόταση από το εξωτερικό για τον Γεράσιμο Μήτογλου, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα