ΑΕΚ: «Δεν ισχύει τίποτα για Πλάνιτς» - Στη λίστα ο τερματοφύλακας Μπιζότ

Ανυπόστατα είναι τα δημοσιεύματα από τη Σερβία περί συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, σύμφωνα με διαρροές από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στη μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων» ο γκολκίπερ Μάρκο Μπιζότ.

Δεν έχουν βάση τα δημοσιεύματα από τη Σερβία που κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ελληνική πλευρά.

Σέρβικά Μέσα παρουσιάζουν τη μεταγραφή ως τελειωμένη, ωστόσο από την ΑΕΚ τόνιζαν την Κυριακή (30/5) ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα έχουν γραφτεί: «Αυτό που γράφουν οι Σέρβοι για Πλανιτς δεν ισχύει, δεν υπάρχει τίποτα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

«Ο Πλάνιτς συμφώνησε με την ΑΕΚ»

Αντιθέτως, στη μεταγραφική λίστα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ περιλαμβάνεται ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μάρκο Μπιζότ.

Πρόκειται για τον 30χρονο γκολκίπερ της Άλκμααρ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ κι έχει αγωνιστεί επίσης σε Καμπούρ, Γκρόνιγκεν και για μια τριετία στη βελγική Γκενκ.

Στο ίδιο δημοσίευμα από τη Σερβία τονίζεται ότι πέραν του 29χρονου στόπερ, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 31χρονο χαφ της Μονπελιέ, Νταμιάν Λε Ταλέκ, με τον οποίο ο νεοπροσληφθείς τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνεργάστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα