Ολυμπιακός: Η άφιξη του Ελ Αραμπί και η εξτρά άδεια

Η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει για τον Ολυμπιακό και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται στην Αθήνα, όμως, έχει εξασφαλίσει κάποιες ημέρες εξτρά άδεια.

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρεθούν ξανά στον Ρέντη, αφού για τότε έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση.

Σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστών των "ερυθρόλευκων" επιστρέφουν στη χώρα μας και ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά. Ήδη στη χώρα μας είναι ο Κένι Λαλά και ο Γιαν Εμβιλά. Αμφότεροι έχουν έρθει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Όπως γράφει το ΦΩΣ στο φύλλο της Δευτέρας στην Αθήνα βρίσκεται και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός την πρώτη χρονιά αποκτήθηκε στο τέλος της προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων", ενώ πέρσι η μία σεζόν διαδέχτηκε την άλλη.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι στην Αθήνα και μάλιστα την Κυριακή έγινε αντικείμενο λατρείας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου βρέθηκε μαζί με τον Γιαν Εμβιλά. Την Τετάρτη ο Μαροκινός επιθετικός δεν θα βρίσκεται στον Ρέντη, διότι έχει πάρει κάποιες μέρες εξτρά άδεια. Ο λόγος έχει να κάνει με μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μύτη και γι' αυτό το λόγο πήρε εξτρά άδεια από τον Πορτογάλο κόουτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα