Ολυμπιακός: Ο Χολέμπας ανοίγει την κουβέντα γι' αριστερό μπακ

Ο Χοσέ Χολέμπας ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τα προθέσεις του και ο Ολυμπιακός έχει μείνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Το θέμα του Χοσέ Χολέμπας όπως σας έχει γράψει το ΦΩΣ εδώ κι αρκετές ημέρες παραμένει στον… αέρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πρόταση στον αριστερό μπακ να συνεχίσει γι' ακόμα ένα χρόνο με την ερυθρόλευκη, όμως, εκείνος δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και δεν την έχει αποδεχτεί.

Ο έμπειρος μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις διακοπές του, αλλά το θέμα του με το συμβόλαιο παραμένει ανοιχτό. Ο Χολέμπας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 38 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν θετικός να τον έχει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Μη ξεχνάμε πως από ένα σημείο και μετά έπαιξε πολλά ματς ως αριστερός στόπερ.

Ο Χοσέ Χολέμπας, πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και το σενάριο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια "παίζει" δυνατά. Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία του και αυτή τη στιγμή ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ.

Φυσικά οι Πειραιώτες δεν μπορούν να βγάλουν ούτε καν την προετοιμασία τους μόνο με τον Μολδαβό μπακ. Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ, αφού ο Χολέμπας ακόμη δεν έχει δώσει την απάντηση του και οι Πειραιώτες έχουν ξεμείνει από στόπερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα