Στην Μολδαβία την Πέμπτη (17/06) ο Γιώργος Αναστασιάδης για να ολοκληρώσει τον δανεισμό στην Σέριφ

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σέριφ Τίρασπολ για τον δανεισμό του Γιώργου Αθανασιάδη κι ο Έλληνας γκολκίπερ θα μεταβεί την Πέμπτη (17/06) στην Μολδαβία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μετακίνηση του. 

Η απόκτηση του γκολκίπερ Τσίτσαν Στάνκοβιτς από την ΑΕΚ προκάλεσε «ντόμινο» εξελίξεων στις τάξεις των τερματοφυλάκων της ομάδας, που έφερε στην πόρτα της εξόδου τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο 28χρονος γκολκίπερ, που πέρσι μοιράστηκε τις συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ της «Ένωσης» με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, αφού ο τελευταίος θα λογίζεται αναπληρωματικός του νεαποκτηθέντα Αυστριακού, αποφασίστηκε να συνεχίσει αλλού για να μην μείνει ανενεργός.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Μολδαβία, καθώς θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Σερίφ Τιρασπόλ.

Ο Αθανασιάδης θα μεταβεί την Πέμπτη (17/06) στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα να υπογράψει το συμβόλαιό του, με τους πρωταθλητές Μολδαβίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πορτιέρε, δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με συμβόλαιο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης 21 φορές, έχοντας δεχθεί 32 τέρματα ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του 5 φορές.

Στην ΑΕΚ ανήκει από το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο την πρώτη του σεζόν στην Ένωση δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα