Ο νέος Καμαρά του Ολυμπιακού - Δείτε τον και διαβάστε όσα λέει ο προπονητής της Λιλ (vids)

Ο Αγκιμπού Καμαρά που ανακάλυψε ο Ολυμπιακός, τα βίντεο με όσα κάνει στο γήπεδο και όσα λέει γι' αυτόν ο προπονητής της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Μόλις 20 ετών και ο Ολυμπιακός είναι γι' αυτόν το μεγάλο βήμα. Ο Αγκιμπού Καμαρά, είναι γεννημένος στις 20 Μαΐου 2001, στη Γουινέα. Εκεί που τον ανακάλυψαν στα 18 του οι Γάλλοι. Έπαιζε στην Έλεφαντ Κολέα και τον βρήκε η Λιλ.

Μέσος με ύψος 1,67 μ., ήταν μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων της Γουινέας και πρόσφατα της Ανδρών. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή, ο Αγκιμπού Καμαρά έπαιξε βασικός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Γουινέα με αντίπαλο τον Νίγηρα και πέτυχε το πρώτο γκολ της εθνικής του ομάδας.

Η Γουινέα επικράτησε με σκορ 2-1 σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29ο λεπτό της αναμέτρηση με τον Αντζέ και ο 20χρονος εξτρέμ ισοφάρισε στο 56', ενώ ο Κόντε διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 72'.

Ο Καμαρά δεν θέλησε να παραμείνει στη Λιλ, δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του και έμεινε ελεύθερος.

Το γκολ με την πρώτη ομάδα

Έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Λιλ ενώ πήρε το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα σε έναν αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Ντιζόν. Μάλιστα η Λιλ νίκησε με 1-0 και προκρίθηκε με δικό του γκολ.

Τότε, ο Κριστόφ Γκαλτιέ, προπονητής της Λιλ, είχε δηλώσει: «Είναι πολύ σταθερός στο παιχνίδι του, πειθαρχημένος όσον αφορά την τακτική. Έφτασε την περασμένη σεζόν, τον είδα να παίζει στην δεύτερη ομάδα. Έχει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα στο παιχνίδι, δεν χάνει πολλές μπάλες, είναι σταθερός στα στηρίγματα του και επίσης ευέλικτος επειδή μπορεί να παίξει δεξιά ή αριστερά. Αποτυπώνει πολύ γρήγορα ό,τι του ζητάς και διορθώνει τα λάθη του επίσης γρήγορα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα