«Στη Γουλβς ο Σα, εάν ο Πατρίτσιο υπογράψει στη Ρόμα», γράφουν στην Ιταλία

Δεδομένη έχουν τη μετακίνηση του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς, στην Ιταλία, εάν και εφόσον τελειώσει η μεταγραφή του Ρουί Πατρίτσιο στη Ρόμα.

Στην Ιταλία γράφουν πως ο Ζοσέ Σα θα είναι σίγουρα ο νέος τερματοφύλακας της Γουλβς, στην περίπτωση που ο Ρουί Πατρίτσιο αποχωρήσει από την ομάδα και συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα που τον θέλει.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ζοσέ Σα θα είναι ο νέος τερματοφύλακας της Γουλβς με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, εάν ο Ρουί Πατρίτσιο αποχωρήσει από την ομάδα».

Πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός, θυμίζουμε, πως μετέδωσε την Τρίτη (22/6) ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στο Πόρτο για να συζητήσει για το μέλλον των Σα και Σεμέδο με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στο Πόρτο ο Μαρινάκης για να μιλήσει με Μέντες για Σα - Σεμέδο»

Κι αν για τον Σα φαίνονται λίγο - πολύ όλα προδιαγεγραμμένα, καθώς μόλις ο Πατρίτσιο ανακοινωθεί από την Ρόμα, τότε ο ερυθρόλευκος γκολκίπερ θα αναχωρήσει για Γουλβερχάμπτον, για τον Σεμέδο δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ ή Φαμπιάνο; Δείτε και διαλέξτε (vids)

Λένε λοιπόν οι Πορτογάλοι ότι ο Μαρινάκης θα συζητήσει με τον Μέντες το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Σεμέδο στην Πόρτο. Σε αυτό το σημείο πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μέντες δεν είναι μάνατζερ του Πορτογάλου στόπερ των Πειραιωτών, αλλά έχει πάντοτε τον τρόπο να μπλέκει σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Πατρίτσιο και στο βάθος... Σα!

Συν τοις άλλοις, η Πόρτο όντως τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, αλλά τα ποσά που έχει ακούσει σε πρώτη φάση (10 εκατομμύρια ευρώ) τής φαίνονται απαγορευτικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα